Zaterdag 20 december 2014

BURLESKE KERSTSFEER IN BIRD
BURLESQUE BALLROOM

met: The Ranchgirls & the Spunyboys


De Kerst-thematiek zal op zaterdag 20 december in Bird worden gevierd binnen de warme nachtclub-ambiance van Burlesque Ballroom. Geen betere aanleiding om de piek en de ballen eens flink op te poetsen in deze donkere, maar gezellige dagen naar het einde van het jaar.

De ster van Fay Loren is rijzende. Deze Burlesque-starlet afkomstig uit onze hoofdstad poseerde onlangs voor de camera’s als cover-model voor de nieuwe catalogus van Very Cherry. Haar nog prille loopbaan als danseres heeft tussentijds een vliegende start gemaakt.
De voluptueuze Trixie Malicious verlaat kortstondig de neonverlichte straten van het Londense West End voor een bezoek aan Rotterdam. De Engelse blonde stoot zal op het toneel van Burlesque Ballroom het kwik flink doen oplopen en haar aanschouwers rode oortjes bezorgen.

Miss Twist is binnen het repertoire van Soul, Jazz, Latin, Rhythm’n’Blues en Popcorn de ongekroonde Koningin onder de plaatjesdraaiers van de Lage Landen.
Haar collega diedzjee Dandy Dave zal ongetwijfeld een scherp pak om zijn atletische lijf gestoken hebben wanneer hij zijn loodzware platenkoffer Bird binnensleept.

De avond wordt gepresenteerd door Elfie Tromp. Deze Mistress of Ceremonies heeft tot ver buiten het Rotterdamse naam gemaakt als schrijfsters, fashionista en powervrouw. Elfie zal de avond rap aan elkaar praten en het immer extravagant uitgedoste publiek vermaken met zang, tapdans en performance.

Zaterdag 20 december 2014

BURLESQUE BALLROOM


BIRD, Raampoortstraat 26, ROTTERDAM
Aanvang 22:00 uur
Entrée € 15,=
Afterparty vanaf 01:00 uur € 8,=